Absolute Figures

Beroemde vrouwen

Beroemde Vrouwen

Beroemde Vrouwen In 'Beroemde vrouwen' brengt Ruud van Capelleveen een ode aan 114 vrouwen, die uw aandacht verdienen.
Naast feministes, zoals Emmeline Pankhurst, Millicent Garrett Fawcett, Andrea Dworkin, Betty Friedan, Aletta Jacobs, treft u in deze uitgave beroemde vrouwen aan uit uiteenlopende disciplines. Enkele voorbeelden: Fotografe Eva Besnyö, atlete Fanny Blankers-Koen, Majoor Bosshardt, operazangeres Maria Callas, danseres en spionne Mata Hari, hertogin Margaretha van Oostenrijk, de Oostenrijkse keizerin Elisabeth Amalie Eugenie, beter bekend als Sisi, en de Amerikaanse schrijfster en invloedrijke intellectueel Susan Sontag.
Beroemde Vrouwen PDF

Máxima

Máxima door L.A. Dumonde Na 36 jaar was er in Nederland weer een koninklijk huwelijk van een troonopvolger: Willem-Alexander en Máxima.
De belangstellenden hoefden niet naar Amsterdam af te reizen om iets van deze trouwerij mee te maken. Via de televisie kon heel Nederland meegenieten van het spektakel in Amsterdam. Televisiecamera's legden elk detail vast. Voor de gemiddelde kijker kende de dag twee hoogtepunten: de traan en de kus.
Hoe goed kennen we koningin Máxima? Zij staat bijna wekelijks in tijdschriften en haar bezigheden zijn te zien op de televisie, want waar Máxima verschijnt, lichten de flitslampen op. Toch blijft de echtgenote van koning Willem-Alexander voor velen een onbekende.
Máxima

Nederlandse kastelen: van motte tot buitenplaats
Geschiedenis
Koning Eenoog Met Koning Eenoog heeft Ruud van Capelleveen een afwisselende geschiedenisbundel met beschouwingen afgeleverd.

Ruud van Capelleveen heeft de gave om ook onderwerpen waarvoor u op het eerste gezicht minder belangstelling heeft tot leven te brengen en interessant te houden.

Koning Eenoog

Koningin Máxima
Máxima door L.A. Dumonde Hoe goed kennen we koningin Máxima? Zij staat bijna wekelijks in tijdschriften en haar bezigheden zijn te zien op de televisie, want waar Máxima verschijnt, lichten de flitslampen op. Toch blijft de echtgenote van koning Willem-Alexander voor velen een onbekende.
L.A. Dumonde dook in haar levensgeschiedenis en brengt duidelijkheid over haar jeugdjaren, haar vriendjes, haar opleiding en de opmerkelijke ontmoeting met de toenmalige Nederlandse kroonprins. Was dit toeval, of was er sprake van een zekere sturing?
Máxima

Bestellen & betalen

Betaling
Voorwaarden
Acties
© 1998 - 2015 Absolute Figures. Alle rechten voorbehouden.